Nieuws

Save the date: Studium Generale - 14 september 2017
22 april 2017

Save the date: Studium Generale - 14 september 2017

In september 2018 start voor de derde keer een groep zorgprofessionals met de master Kwaliteit en Veiligheid in de Patiëntenzorg. Als acht universitair medische centra leiden we hen met deze tweejarige parttime master op tot initiatiefnemers en leiders in de verbetering van de kwaliteit van zorg. Maak kennis met de master en het netwerk van experts op 14 september 2017

Doelgroep van deze master zijn artsen, apothekers, verpleegkundigen en paramedici in posities dichtbij de werkvloer. Deze groep zorgprofessionals zijn werkzaam in de eerste, tweede of derde lijn. 

Bekijk de ervaringen van Sharon, Angelien en Joris
Wil je weten hoe eerdere deelnemers de master ervaren hebben, bekijk dan de verhalen van Sharon van de Ven, procesbegeleider verpleegkundig leiderschap (Jeroen Bosch Ziekenhuis) en Angelien Borgdorff, projectmanager Huisartsen Utrecht Stad (HUS), en Joris Fuijkschot, kinderarts (Radboudumc).

Interesse in deze master?
Heb je interesse in deze master, of is deze master mogelijk iets voor een collega? Voor studenten, alumni, docenten én geïnteresseerden organiseren we op donderdag 14 september 2017 ('s avonds) onze eerste Studium Generale. Maak kennis met het netwerk van leiders in kwaliteit en krijg zo van dichtbij een kijkje in de master. Meld je aan voor de Studium Generale.